#NotJustAShirt

Wist je dat de kledingindustrie is een van de meest vervuilende en exploiterende industrieën ter wereld is? Slechts 1% van de kleding is eerlijk gemaakt, een eerlijk shirt is dus zeldzaam. Met de #NotJustAShirt campagne roepen we op om na te denken over het verhaal achter onze kleding.

 

Boost eerlijke & duurzame kledingmerken

Eerlijke en duurzame kleding is helaas nog niet de norm, maar dat betekent niet dat er een heleboel merken en winkels zijn die wél eerlijk & duurzame ontwikkelen en verkopen! Neem bijvoorbeeld een kijkje hier voor een overzicht. Draag je al eerlijk gemaakte kleding? Dat is goed! Je kunt helpen met het vergroten van het bewustzijn onder consumenten over de toestand in de kledingindustrie én tergelijkertijd je eerlijke en duurzame merken/winkels verder steunen, door een selfie te posten met een van hun kledingstukken. Post deze op sociale media met de tag #NotJustAShirt en tag het merk en/of de winkel. Samen, door onze kracht als consumenten te bundelen, kunnen we een verschil maken!

Meer informatie over deze campagne? Hier vind je ons persbericht!

Fair fashion movement

Join the fair fashion movement

Together we can make a difference! Subscribe to the newsletter to stay up to date about fair and sustainable fashion. We plant a tree for every subscription! 🌳